Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 克 水
- 5 克 干酵母粉
- 10 克 糖
- 10 克 油
- 500 克 面粉
- 1 克 盐 (约¼茶匙)
- 2 汤匙 油 ,涂抹用(大约)
- 2 小撮 盐 ,涂抹用
- 100 克 葱 ,切末
- 500 克 水 ,蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 588.6 kJ / 140.8 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 23.9 g
- Tłuszcz
- 2.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 25.6 mg