葱油花卷
TM6 TM5

葱油花卷

4.8 (28 ocen)

Składniki

  • 240 克 水
  • 5 克 干酵母粉
  • 10 克 糖
  • 10 克 油
  • 500 克 面粉
  • 1 克 盐 (约¼茶匙)
  • 2 汤匙 油 ,涂抹用(大约)
  • 2 小撮 盐 ,涂抹用
  • 100 克 葱 ,切末
  • 500 克 水 ,蒸煮用

Wartości odżywcze
na 1 个
Kalorie
588.6 kJ / 140.8 kcal
Białko
4.3 g
Węglowodany
23.9 g
Tłuszcz
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
0.7 g
Sód
25.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy