Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 克 米
- 1000 克 水
- 3 瓣 蒜头
- 100 克 胡萝卜, 切块
- 30 克 油
- 10 克 姜, 切末
- 100 克 咸肉, 切丁,泡水去除盐分
- 100 克 广式香肠, 切丁
- 400 克 青菜, 切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Białko
- 13.1 g
- Węglowodany
- 48.2 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Błonnik
- 1.9 g