Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 10 克 姜, 切丝
- 1 支 新鲜辣椒, 切圈
- 30 克 黑木耳,干的, 水发后约300克
- 100 克 葱, 切段
- 10 克 生抽
- 10 克 蚝油
- ½ 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 222 kJ / 53 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Błonnik
- 1.6 g