Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 猪里脊肉, 切丝
- 1 茶匙 料酒
- 25 克 油
- 200 克 雪菜, 切末
- 150 克 笋, 选新鲜冬笋, 去皮切丝
- ½ 茶匙 糖 (见要诀) (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 567 kJ / 135 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 4.9 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Błonnik
- 1.1 g