雪菜冬笋肉丝
TM31 TM5 TM6

雪菜冬笋肉丝

4.6 (9 ocen)

Składniki

  • 100 克 猪里脊肉, 切丝
  • 1 茶匙 料酒
  • 25 克 油
  • 200 克 雪菜, 切末
  • 150 克 笋, 选新鲜冬笋, 去皮切丝
  • ½ 茶匙 糖 (见要诀) (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
567 kJ / 135 kcal
Białko
7.5 g
Węglowodany
4.9 g
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy