Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 - 450 克 蛏子 (蛏子肉约重200克)
- 25 克 油
- 100 克 韭菜 ,切段
- ¼ 茶匙 盐 ,根据个人口味调节
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 549.7 kJ / 131.3 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Błonnik
- 0.5 g