韭菜炒蛏子
TM6 TM5

韭菜炒蛏子

3.5 (10 ocen)

Składniki

  • 350 - 450 克 蛏子 (蛏子肉约重200克)
  • 25 克 油
  • 100 克 韭菜 ,切段
  • ¼ 茶匙 盐 ,根据个人口味调节

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
549.7 kJ / 131.3 kcal
Białko
9.3 g
Węglowodany
3.5 g
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy