
Urządzenia i Akcesoria
发丝牛百叶
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
菜籽油20 克
-
蒜头3 瓣
-
葱 ,只取葱白,切段3 根
-
干辣椒 ,去籽切丝1 个
-
盐1 茶匙
-
芝麻油10 克
-
牛百叶 ,切丝,提前汆水沥干320 克
-
笋 ,切丝,提前汆水沥干100 克
-
米醋10 克
-
生抽1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
297 kcal /
1242.5 kJ
Białko
23.8 g
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
9.8 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny