Urządzenia i Akcesoria
Raspberry Ripple Ice Cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
vanilla bean pods (pods and seeds scraped - see Tip)2
-
white sugar455 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
full cream milk600 g
-
egg yolks8
-
frozen raspberries500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
49.2 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1697.5 kJ /
405.7 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Floating islands on white chocolate custard
1 godz. 5 min
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20 min
Whitebait fritters
35 min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 godz. 30 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
Chilli and cheese nachos
35 min