Urządzenia i Akcesoria
Raspberry Ripple Ice Cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
vanilla bean pods (pods and seeds scraped - see Tip)2
-
white sugar455 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
full cream milk600 g
-
egg yolks8
-
frozen raspberries500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
49.2 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1697.5 kJ /
405.7 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Romany creams
1 godz. 15 min
Chewy chocolate brownies
35 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Fruity dream
10 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min