Raspberry Ripple Ice Cream

4.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
12 portions

Składniki

  • vanilla bean pods (pods and seeds scraped - see Tip)
    2
  • white sugar
    455 g
  • pouring (whipping) cream
    600 g
  • full cream milk
    600 g
  • egg yolks
    8
  • frozen raspberries
    500 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 49.2 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 1697.5 kJ / 405.7 kcal
Tłuszcz 23.1 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...