Sirop de vin chaud

Sirop de vin chaud

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
1 bouteille

Składniki

La veille
  • citrons jaunes non traités
    2
  • bâtons de cannelle
    4
  • anis étoilés
    2
  • de clous de girofle
    1 c. à café
  • de poivre de la Jamaïque moulu
    1 c. à soupe
  • de graines de coriandre
    1 c. à soupe
  • bandes de zeste d'orange non traitée (1 x 4 cm), zestées finement
    4
  • de sucre de canne
    600 g
  • de jus d'orange
    500 g
  • de vin blanc sec
    100 g

Wartości odżywcze na 1 bouteille

Kalorie 2746 kcal / 11489 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 686 g
Błonnik 15.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 32 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...