
Urządzenia i Akcesoria
大蒜麵包捲
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 人份
Składniki
-
蒜頭25 克
-
無鹽奶油 ,切塊25 克
-
無鹽奶油 ,冷藏,切塊20 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
九層塔 ,只取葉子7 克
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
牛奶145 克
-
糖20 克
-
乾酵母粉 ( 3 克)¼ 滿茶匙
-
橄欖油2 茶匙
-
高筋麵粉230 克
-
奶油 ,室溫軟化30 克
-
水700 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
278.4 kcal /
1164.7 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
35.5 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Sód
601.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品.蒸膳美
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan