大蒜麵包捲
TM6 TM5

大蒜麵包捲

(Brak ocen)

Składniki

  • 25 克 蒜頭
  • 25 克 無鹽奶油 ,切塊
  • 20 克 無鹽奶油 ,冷藏,切塊
  • 1 ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • 7 克 九層塔 ,只取葉子
    lub ½ 茶匙 乾燥羅勒
  • ½ 茶匙 義大利綜合香料
    lub ¼ 茶匙 乾燥奧勒岡
  • 145 克 牛奶
  • 20 克 糖
  • ¼ 滿茶匙 乾酵母粉 ( 3 克)
  • 2 茶匙 橄欖油
  • 230 克 高筋麵粉
  • 30 克 奶油 ,室溫軟化
  • 700 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1164.7 kJ / 278.4 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
35.5 g
Tłuszcz
12.9 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Błonnik
1.3 g
Sód
601.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy