Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 svazek čerstvé bazalky, jen lístky
- 1 cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 300 gramů batátů, na malé kousky (1–2 cm)
- 30 gramů olivového oleje
- 1 konzerva drcených rajčat (400 gramů)
- 200 gramů vody, plus navíc na vaření těstovin
- 20 gramů balzamikové redukce
- 1 čajová lžička soli, plus navíc na vaření těstovin
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 špetky cukru
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 300 gramů špaget
- 60 gramů vypeckovaných černých oliv
- 150 gramů čerstvého kozího sýra, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2304 kJ / 550 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 82 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1óra
Těstoviny se zeleninovým ragú
45p
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20min
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25 Min
Salát z červené řepy
10p
Grilovaná limetková kuřecí prsa s květákovou rýží
1 Std. 10 Min
Karibské kari
45p
Veganský sýrový dip a rajčatová salsa s nachos
20min
Kari ze špičatého zelí
35p
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45p
Houbové curry
50p
Banana bread s batáty
2h