Sourdough Rye
TM6 TM5

Sourdough Rye

3.2 (5 ocen)

Składniki

Starter

  • 350 g water, lukewarm
  • 1 Tbsp dried instant yeast
    lub 30 g fresh yeast, crumbled
  • 250 g rye flour
  • 2 Tbsp caraway seeds
  • 3 Tbsp black treacle

Bread

  • 30 g unsalted butter, diced
  • 2 tsp dried instant yeast
    lub 20 g fresh yeast, crumbled
  • 115 g wholemeal flour
  • 450 g plain flour, plus extra for dusting
  • 125 g water, lukewarm
  • 1 Tbsp fine sea salt
  • olive oil, for greasing
  • 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
737 kJ / 175 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
306 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy