Urządzenia i Akcesoria
Erdbeer-Prosecco-Sorbet mit Kokoskugeln
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen
Składniki
Erdbeer-Prosecco-Sorbet
-
Zucker50 g
-
Erdbeeren, TK500 g
-
Prosecco100 g
Kokos-Kugeln
-
Kokosraspeln und etwas mehr zum Wälzen300 g
-
Kokosöl1 TL
-
Agavendicksaft100 g
-
Minze (opcjonalnie) zum Garnieren
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
22 mg
Białko
4 g
Kalorie
1938 kJ /
463 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
29 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mama, Papa...
14 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Trüffel-Hollandaise
15 min
Trüffelrisotto
45 min
Aperol-Granité
6 godz. 15 min
Erdbeer-Basilikum-Konfitüre
25 min
Oktopus "à Lagareiro"
1 godz. 30 min
Zitronensorbet
8 godz. 30 min
Vitello Tonnato
24 godz.
Parmesandressing
5 min
Gemüsetarte mit Halloumi
1 godz. 10 min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1 godz.
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15 min
Spargelcrumble mit Parmesanstreusel und Bärlauchdip
35 min