Urządzenia i Akcesoria
Gin-Lavendel-Eis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 45 min
10 Portionen
Składniki
-
Zucker150 g
-
Milch620 g
-
Lavendel getrocknet (ca. 5 g)1 ½ - 2 EL
-
Eigelb4
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
Crème fraîche320 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Gin40 - 50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
45 mg
Białko
4 g
Kalorie
790 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mmmhh, cremig!
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Maronencremesuppe
30 min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5 godz. 15 min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 min
Basilikumeis
10 godz. 30 min
Weiße Chai-Trinkschokolade
20 min
Cremesüppchen mit Kaffeeschaum
45 min
Macadamiawaffeln mit Orangensauce
40 min
Bananen-Kokos-Suppe mit Garnelen
40 min
Thai-Melonensuppe
4 godz.
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1 godz. 15 min
Apfel-Ingwer-Shot mit Cayenne-Pfeffer
15 min