Rye Bread Rolls

Rye Bread Rolls

4.6 47 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
12 pieces

Składniki

  • strong white bread flour plus extra for dusting
    200 g
  • water
    180 g
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
    15 g fresh yeast, crumbled
  • rye flour
    100 g
  • honey
    10 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • oil for greasing

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 158.2 mg
Białko 3.1 g
Kalorie 390.8 kJ / 93.4 kcal
Tłuszcz 0.5 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 19.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...