Pop cake au citron

Pop cake au citron

5.0 1 ocena
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz. 15 min
16 morceaux

Składniki

La pâte à gâteau
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 zeste de citron jaune non traité
  • 120 g de beurre mou, en morceaux
  • 2 œufs
  • 30 g de jus de citron
  • 20 g de lait
  • 130 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique
Le dressage
  • 200 g de mascarpone
  • 300 g de sucre glace
  • 55 g de lait
  • 2 gouttes d'arôme de citron
  • vermicelles de couleur

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 morceau

Białko 3 g
Kalorie 1049 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...