![Sirop apaisant au miel et au safran Sirop apaisant au miel et au safran](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b5f98c79341ff753d585d423dab15df6/Derivates/142d4a408a63102e4a180f5e55cd15c97dc1ae94.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 c. à café de safran, environ 0,3 - 0,4 g
- 50 g d'eau
- 250 g de miel, liquide
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1225 kJ / 292.8 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 79.3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 4.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Atelier Culinaire 2 (Sensor)
2h
Filet de bœuf avec riz, amandes et canneberges
1 Std.
Tropézienne, fleur d'oranger et curd de clémentine
3h
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Curd de clémentine
1 Std.
Crème à la fraise et au yaourt
3h 20min
Coupe des îles
10 Std. 30 Min
Spaghetti frais aux fruits de mer
1j 35 menit
Beurre bordelais
30 Min
Saumon aux herbes et citron Sous vide
1h 40min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Limonade à la fraise
10 min