Urządzenia i Akcesoria
Sirop apaisant au miel et au safran
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
260 g
Składniki
-
1 c. à café de safran environ 0,3 - 0,4 g
-
50 g d'eau
-
250 g de miel liquide
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
4.3 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
1225 kJ /
292.8 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
79.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Nos boissons saines
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Cocktail jamaïcain
10min
Blue Hawaii
10min
Tiramisu aux spéculoos et aux raisins
1h
Filets de lieu noir, sauce italienne au curcuma
50min
Mélange sept épices
5min
Assaisonnement aux légumes et épices
5min
Berry Curd (crème aux baies rouges)
35min
Jus d'orange frais
5min
Vinaigrette à la vanille
5min
Crème onctueuse maïs, vanille, orange et popcorn
25min
Riz au lait gratiné aux pommes
1h
Café brésilien
10min