Beef Stock Paste

4.9 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • beef sinew free, cut into pieces
    10 ½ oz
  • mixed vegetables (e.g. onion, carrots, celery stalk), cut into pieces
    10 ½ oz
  • garlic clove
    1
  • mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
    4 sprigs
  • coarse salt
    5 ½ oz
  • red wine
    1 oz
    1 oz water
  • dried bay leaf
    1
  • whole clove
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 15329.5 mg
Białko 18.5 g
Kalorie 647.4 kJ / 154.7 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 10.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...