Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ½ oz beef, sinew free, cut into pieces
- 10 ½ oz mixed vegetables (e.g. onion, carrots, celery stalk), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 5 ½ oz coarse salt
-
1
oz red wine
lub 1 oz water - 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 647.4 kJ / 154.7 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 15329.5 mg
Alternatywne przepisy
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken Stock Paste
45min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 godz. 15 min
Cheese Puffs
40min
Homemade BBQ Sauce
50min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Tomato Ketchup
1 godz. 15 min
Ground Meat
35min
Browning 7 oz Onions
25min