
Urządzenia i Akcesoria
Cashew Chicken Stir Fry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
chicken broth low sodium2 ½ oz
-
soy sauce low sodium1 ½ oz
-
Chinese cooking wine1 oz
-
sesame oil½ oz
-
white vinegar½ oz
-
oyster sauce1 oz
-
corn starch1 tsp
-
dried red pepper flakes¼ tsp
-
garlic cloves6
-
fresh ginger peeled, cut into pieces1 oz
-
chicken thigh, boneless and skinless cubed (2 in.)16 oz
-
cashews divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms cut into pieces (½ in.)6 oz
-
eggplant diced (½ in.), (approx. 1 eggplant)5 oz
-
red bell pepper cut into thin strips (approx. ½ pepper)3 oz
-
snow peas trimmed3 oz
-
scallions thinly sliced, to taste
-
sesame seeds to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
322.2 kcal /
1348.2 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
21.2 g
Węglowodany
16.7 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
776.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Asian Flavors
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone