Urządzenia i Akcesoria
Cashew Chicken Stir Fry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
chicken broth low sodium2 ½ oz
-
soy sauce low sodium1 ½ oz
-
Chinese cooking wine1 oz
-
sesame oil½ oz
-
white vinegar½ oz
-
oyster sauce1 oz
-
corn starch1 tsp
-
dried red pepper flakes¼ tsp
-
garlic cloves6
-
fresh ginger peeled, cut into pieces1 oz
-
chicken thigh, boneless and skinless cubed (2 in.)16 oz
-
cashews divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms cut into pieces (½ in.)6 oz
-
eggplant diced (½ in.), (approx. 1 eggplant)5 oz
-
red bell pepper cut into thin strips (approx. ½ pepper)3 oz
-
snow peas trimmed3 oz
-
scallions thinly sliced, to taste
-
sesame seeds to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
776.2 mg
Białko
19 g
Kalorie
1348.2 kJ /
322.2 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian Flavors
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Chicken Garam Masala
50 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Sweet and Sour Pork
35 min
Beef Jungle Curry
1 godz.
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1 godz. 45 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Mild Thai Green Curry
50 min
Chicken Tetrazzini
40 min