Urządzenia i Akcesoria
Cashew Chicken Stir Fry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
chicken broth low sodium2 ½ oz
-
soy sauce low sodium1 ½ oz
-
Chinese cooking wine1 oz
-
sesame oil½ oz
-
white vinegar½ oz
-
oyster sauce1 oz
-
corn starch1 tsp
-
dried red pepper flakes¼ tsp
-
garlic cloves6
-
fresh ginger peeled, cut into pieces1 oz
-
chicken thigh, boneless and skinless cubed (2 in.)16 oz
-
cashews divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms cut into pieces (½ in.)6 oz
-
eggplant diced (½ in.), (approx. 1 eggplant)5 oz
-
red bell pepper cut into thin strips (approx. ½ pepper)3 oz
-
snow peas trimmed3 oz
-
scallions thinly sliced, to taste
-
sesame seeds to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
776.2 mg
Białko
19 g
Kalorie
1348.2 kJ /
322.2 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian Flavors
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Chicken Stock Paste
45 min
Asian-Style Sautéed Rice
35 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Beef Stroganoff
40 min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1 godz. 10 min