Urządzenia i Akcesoria
Cashew Chicken Stir Fry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
chicken broth low sodium2 ½ oz
-
soy sauce low sodium1 ½ oz
-
Chinese cooking wine1 oz
-
sesame oil½ oz
-
white vinegar½ oz
-
oyster sauce1 oz
-
corn starch1 tsp
-
dried red pepper flakes¼ tsp
-
garlic cloves6
-
fresh ginger peeled, cut into pieces1 oz
-
chicken thigh, boneless and skinless cubed (2 in.)16 oz
-
cashews divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms cut into pieces (½ in.)6 oz
-
eggplant diced (½ in.), (approx. 1 eggplant)5 oz
-
red bell pepper cut into thin strips (approx. ½ pepper)3 oz
-
snow peas trimmed3 oz
-
scallions thinly sliced, to taste
-
sesame seeds to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
776.2 mg
Białko
19 g
Kalorie
1348.2 kJ /
322.2 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian Flavors
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1 godz.
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50 min
Yellow Chicken Adobo
50 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Mild Thai Green Curry
50 min
Beef Jungle Curry
1 godz.
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Curried Sausages and Lentils
1 godz.
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min