Almendras con cobertura de chocolate blanco y coco

Almendras con cobertura de chocolate blanco y coco

5.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
900 g

Składniki

  • 150 g de coco rallado
  • 400 g de almendras enteras con piel
  • 80 g de azúcar
  • 1 cucharadita de azúcar vainillado
  • 10 g de agua
  • 200 g de chocolate blanco para postres en trozos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 27.9 mg
Białko 11.9 g
Kalorie 2190 kJ / 523 kcal
Tłuszcz 40.1 g
Błonnik 8.3 g
Tłuszcz nasycony 15.5 g
Węglowodany 36.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...