Wersje kompatybilne
Almendras con cobertura de chocolate blanco y coco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de coco rallado
- 400 g de almendras enteras con piel
- 80 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 10 g de agua
- 200 g de chocolate blanco para postres en trozos
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2190 kJ / 523 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 36.1 g
- Tłuszcz
- 40.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.5 g
- Błonnik
- 8.3 g
- Sód
- 27.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho tierno con naranjas en almíbar
2 godz. 30 min
Cebolla dorada (80 g)
20min
Pan plegado de ajo y hierbas
1 godz. 40 min
Desayuno: Pan de espinacas y yogur. Batido de fresa y vasito de tarta de queso.
1h 20min
Galletas linzer de chocolate y dulce de leche
2 godz.
Bizcocho ligero con orange curd
1 godz. 15 min
Plumas de chocolate para decorar
40min
Almendra caramelizada
10 min
Pan de nueces
55 min
Anacardos asados al curry
30min
Pimientos dorados (100 g) en tiras
15 Min
Espuma de fresas
5 min