Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)

4.6 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 raciones

Składniki

  • de vino tinto
    750 g
  • de vino de Oporto
    100 g
  • de agua
    250 g
  • de azúcar
    350 g
  • palos de canela
    2
  • anises estrellados
    2
  • tiras de piel de naranja
    2
  • peras (de aprox. 180 g c/u), peladas
    4

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 631 kcal / 2645 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 116 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 12 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...