Peras con sirope de vino tinto en cocción lenta

4.6 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 raciones

Składniki

  • 750 g de vino tinto
  • 100 g de vino de Oporto
  • 250 g de agua
  • 350 g de azúcar
  • 2 palos de canela
  • 2 anises estrellados
  • 2 tiras de piel de naranja
  • 4 peras (de aprox. 180 g c/u), peladas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 12 mg
Białko 2 g
Kalorie 2645 kJ / 631 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 116 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...