Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
TM6

Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)

4.6 (14 ocen)

Składniki

  • 750 g de vino tinto
  • 100 g de vino de Oporto
  • 250 g de agua
  • 350 g de azúcar
  • 2 palos de canela
  • 2 anises estrellados
  • 2 tiras de piel de naranja
  • 4 peras (de aprox. 180 g c/u), peladas

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
2645 kJ / 631 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
116 g
Tłuszcz
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
6 g
Sód
12 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy