Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de harina de trigo
- 100 g de harina integral de centeno
- 20 g de levadura prensada fresca
- 340 g de agua
- 1 ½ - 2 cucharaditas de sal
- harina de trigo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioche rápido
1u. 50min
Panecillos de beicon con pera y tomillo
15h
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 godz. 40 min
Pan de molde con frutas deshidratadas
2h 30 min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14h 30min
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.
Pan integral con harina multicereales
3 godz. 50 min
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan de molde
3 Std.
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2j 15 menit
Pan de cinco semillas
1u. 50min