Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 210 g de harina de arroz
- 220 g de mantequilla fría cortada en trozos
- 120 g de azúcar
- 4 g de goma xantana
- azúcar glas para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 408 kJ / 97 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 3.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastas de almendra sin gluten
1h
Cookies de chocolate (sin gluten)
1h 30min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Rosquillas americanas sin gluten
2h 30min
Lasaña sin gluten
2h
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15min
Bagels sin gluten
1h 50min
Brownies sin gluten
45min
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Crêpes sin gluten
45min
Tortitas sin gluten
40min