
Urządzenia i Akcesoria
Peras al vapor con salsa de chocolate y cardamomo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones
Składniki
-
de agua400 g
-
de peras maduras (3-4) peladas sin semillas y en mitades300 - 400 g
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos (2-3 cm)100 g
-
de nata (mínimo 30% de grasa)100 g
-
de miel1 cucharadita
-
de cardamomo molido1 ½ cucharaditas
-
de almendra laminada tostada50 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
354 kcal /
1480 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Recetas del mundo
72 Przepisy
Hiszpania
Hiszpania