Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 5 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de trigo
- 10 g de semillas de hinojo
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 325 kJ / 77 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 132 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastas de almendra sin gluten
1 godz.
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 Min
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5 Min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Bolillo sin gluten
2h
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35 min
Lasaña sin gluten
2h
Crackers de amaranto
45 min
Bagels sin gluten
1 Std. 50 Min
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Preparación de harinas sin gluten
5 Min
Masa quebrada (sin azúcar, sin gluten y sin lácteos)
40 min