Panna cotta con pesche insaporite

Panna cotta con pesche insaporite

4.9 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 65 g di latte
  • 100 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini estratti
  • 10 g di gelatina in fogli ammollata in 50 g di acqua fredda e strizzata
  • 200 g di pesche noci, tagliate a fette (1 cm) o a cubetti (1 cm)
  • 20 g di burro
  • 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
  • 2 cucchiai di pistacchi tritati
  • 2 rametti di menta fresca le foglioline

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 56.7 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 1974 kJ / 471 kcal
Tłuszcz 35.4 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 21.1 g
Węglowodany 36.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...