Urządzenia i Akcesoria
Pane ai cereali
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
12 fette
Składniki
-
330 - 350 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di miele
-
10 - 15 g di lievito di birra fresco
-
600 g di farina multicereali
-
30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 fette
Sód
3972.6 mg
Białko
36.2 g
Kalorie
5407 kJ /
1292 kcal
Tłuszcz
41.3 g
Błonnik
30.3 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
207.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bimby® Rockstars KIM
15 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pancarrè ai 5 cereali
5 godz.
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pane morbido di farro
19 godz.
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 godz.
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Filone di segale
4 godz.
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Pane di kamut e farro
4 godz.
Mezzaluna di pane al farro
3 godz.
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min