Pane ai cereali

Pane ai cereali

4.7 44 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
12 fette

Składniki

  • di acqua
    330 - 350 g
  • di miele
    1 ½ cucchiaino
  • di lievito di birra fresco
    10 - 15 g
  • di farina multicereali
    600 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di sale
    10 g

Wartości odżywcze na 12 fette

Kalorie 1292 kcal / 5407 kJ
Białko 36.2 g
Tłuszcz 41.3 g
Węglowodany 207.1 g
Błonnik 30.3 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 3972.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...