Urządzenia i Akcesoria
Przyprawa do potraw z dyni
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
20 porcji
Składniki
-
8 lasek cynamonu przełamanych na pół
-
4 łyżeczki imbiru, suszonego, mielonego
-
2 gałki muszkatołowe, całe
-
2 łyżeczki ziarna ziela angielskiego
-
12 goździków
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
0.6 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
23.4 kJ /
5.6 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Syrop do grzanego wina
12 godz. 45 min
Crème fraîche
16 godz. 10 min
Kawa po meksykańsku (Café de Olla)
30 min
Syrop z imbiru i trawy cytrynowej
1 godz.
Kremowy „serek” z nerkowców
25 min
Słodka musztarda morelowa
55 min
Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn
6 godz. 50 min
Sól ziołowo-cytrynowa
1 godz.
Flany ze strączków zielonego groszku z miętowym jogurtem
1 godz. 40 min
Gomasio z zieloną częścią pora
40 min
Mini panettone (Thermomix® Nester)
3 godz. 30 min
Napar jabłkowy
40 min