Urządzenia i Akcesoria
Przyprawa do potraw z dyni
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
20 porcji
Składniki
-
8 lasek cynamonu przełamanych na pół
-
4 łyżeczki imbiru, suszonego, mielonego
-
2 gałki muszkatołowe, całe
-
2 łyżeczki ziarna ziela angielskiego
-
12 goździków
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
0.6 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
23.4 kJ /
5.6 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Czekoladowe krążki z bakaliami (beggars)
30 min
Syrop korzenno-herbaciany do kawy (Chai syrup)
45 min
Brzoskwiniowa mrożona herbata
2 godz. 25 min
Kawa mielona piernikowa
10 min
Orzechy laskowe w czekoladzie i wiórkach kokosowych
1 godz. 10 min
Trufle rumowo-cynamonowe
45 min
Migdały w kokosowej białej czekoladzie
40 min
Ocet jabłkowy z porzeczkami
1 godz. 30 min
Sól ziołowo-cytrynowa
1 godz.
Syrop waniliowy
30 min
Clafoutis z krojonymi śliwkami (TM6, TM7)
1 godz. 15 min
Korzenna przyprawa ze skórkami jabłek
1 godz.