大阪燒

大阪燒

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
3 人份

Składniki

醬汁
  • 蒜頭
    1 粒
  • 5 克
  • 25 克
  • 番茄醬
    30 克
  • 日式醬油
    15 克
  • 味醂
    5 克
  • 米醋
    10 克
  • 10 克
  • 山葵醬
    ¼ 茶匙
大阪燒麵糊
  • 高麗菜 切塊
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    50 克
  • 芹菜 切段(約2公分)
    30 克
  • 切段(3公分)
    2 枝
  • 低筋麵粉
    100 克
  • 1 顆
  • 紅糖 (opcjonalnie)
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 50 克
油煎及裝飾
  • 油煎用
    25 克
  • 美乃滋 少許
  • 柴魚片 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.9 g
Kalorie 1158 kJ / 276 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 39.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...