
Urządzenia i Akcesoria
鮮蝦芒果莎莎
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
水600 克
-
鹽1 茶匙
-
去殼蝦仁150 克
-
洋蔥 ,切塊60 克
-
香菜 ,只取葉子和嫩莖5 克
-
檸檬汁 ,依照個人口味調整15 - 20 克
-
鹽 ,約 3 克½ 茶匙
-
番茄 ,切小丁,(約1 公分)80 克
-
芒果 ,切小丁,(約1 公分)120 克
-
麵包 ,切片
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
59.1 kcal /
247.1 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
8.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
1092.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

爽口輕食
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan