
Urządzenia i Akcesoria
冷湯浸秋葵茄子
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
4 人份
Składniki
-
茄子1 支
-
新鮮秋葵12 支
-
鹽1 茶匙
-
水350 克
-
烹大師鰹魚高湯粉¼ 茶匙
-
冰水
-
醬油½ 茶匙
-
味醂3 大匙
-
日式醬油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
柴魚片 ,多備一些10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
57.8 kcal /
241.8 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
11.3 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
158.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

慶端午
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan