
Urządzenia i Akcesoria
鱈魚馬鈴薯佐蕃茄淋醬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
-
馬鈴薯 ,切塊(約3-4公分)800 克
-
橄欖油 ,多備一些塗抹用30 克
-
狗鱈魚排 (每片約120-200克)6 片
-
鹽 ,依個人口味調整2 茶匙
-
洋蔥 ,切塊150 克
-
蒜頭1 粒
-
紅蘿蔔 ,切塊100 克
-
白酒 (opcjonalnie)50 克
-
番茄 ,切塊400 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
水100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
302 kcal /
1269 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan