Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno, vedi consigli), le estremità tagliate
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 mazzetto di aneto fresco (circa 20 g), le punte
- 70 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 pizzichi di zucchero (opcjonalnie)
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 45 g di aceto, a piacere
- 35 g di olio vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 484 kJ / 116 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 494 mg
Alternatywne przepisy
Guacamole
5min
Composta di pere e zafferano
Keine Bewertungen
Baguette di Quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Insalata di würstel e formaggio
Keine Bewertungen
Asparagi con salsa tartara al quark
50 min
Insalata di verdure con marinata al lime
15 Min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Spaghetti alla carbonara
30 min
Ragù di verdure cotto nel Varoma con frittata
30 min
Mini cannelloni
1h
Vermicelles
3h 15min
Purea di patate
45 min