Urządzenia i Akcesoria
Johannisbeer-Apfel-Essig
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
5 Flaschen
Składniki
-
rote Johannisbeeren600 g
-
Äpfel in Stücken250 g
-
Zucker300 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Apfelessig400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Flasche
Sód
5 mg
Białko
0 g
Kalorie
2574 kJ /
615 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
150 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Zucchini-Ketchup
1 godz.
Rhabarber-Joghurt-Kuchen
1 godz. 15 min
Johannisbeer-Ketchup
1 godz. 30 min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1 godz.
Minz-Zitronen-Sirup
6 godz.
Rhabarber-Orangen-Konfitüre
30 min
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1 godz. 30 min
Rhabarber Barbecuesauce
50 min
Stachelbeer-Chutney
1 godz.
Rhabarber-Vinaigrette
30 min
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1 godz. 15 min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 min