Urządzenia i Akcesoria
Johannisbeer-Apfel-Essig
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
5 Flaschen
Składniki
-
rote Johannisbeeren600 g
-
Äpfel in Stücken250 g
-
Zucker300 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Apfelessig400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Flasche
Sód
5 mg
Białko
0 g
Kalorie
2574 kJ /
615 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
150 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Birnenkompott
2 Std. 35 Min
Waldfrucht-Gelee
35 Min
Johannisbeer-Ketchup
1 Std. 30 Min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1 Std.
Rhabarber-Orangen-Konfitüre
30 Min
Wassermelonen-Himbeer-Konfitüre
30 Min
Birnenmus mit Ingwer und Vanille
1 Std. 25 Min
Fool for Fruit-Konfitüre
25 Min
Brombeergelee
1 Std.
Birnenkonfitüre
20 Min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25 Min
Erdbeer-Rhabarber-Limes
5 Std.