Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 小黃瓜 ,洗淨,去除頭尾
- 200 克 黃檸檬 ,直徑小於6公分,或對半縱切
- 1 顆 葡萄柚 (任一種類) ,只取果肉,去除白皮
- 1 顆 柳橙 ,只取果肉,去除白皮
- 30 克 薑 ,去皮,切片
- 10 片 (葉片) 新鮮薄荷葉
- 1500 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 263.7 kJ / 63 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 18.1 mg