Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 165 克 奶油 ,切塊,室溫軟化,多備一些抹油用
- 1 小袋 乾酵母粉 (約 7 克)
- 40 克 糖
- 250 克 牛奶
- 400 克 麵粉
- 1 茶匙 鹽
- 180 克 紅糖
- 3 茶匙 肉桂粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1273 kJ / 304 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 1.5 g