蓮藕脆片

蓮藕脆片

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 600 克
  • 1 大匙
  • 新鮮蓮藕 ,去皮,去頭尾
    200 克
  • 1 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 37.7 kcal / 157.6 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 8.6 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 26.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...