Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 熟甜菜根, 切塊
- 80 克 紅蘿蔔, 切小塊
- 10 克 薑, 去皮、切小塊
- 250 克 新鮮柳橙汁
- 1 顆 粉紅葡萄柚 (約150克),去皮、去籽和白色部份
- 150 克 水
- 1 - 2 大匙 蜂蜜, 依個人喜好調整
- Wartości odżywcze
- na 1 杯
- Kalorie
- 295 kJ / 70 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.4 g