香蕉肉桂巴布卡

香蕉肉桂巴布卡

4.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
8 人份

Składniki

  • 牛奶
    120 克
  • 乾酵母粉
    1 茶匙
  • 細砂糖
    25 克
  • 25 克
  • 成熟黃香蕉 ,切片
    75 克
  • 高筋麵粉
    260 克
  • ¼ 茶匙
  • 天然香草精
    ¼ 茶匙
黑糖肉桂餡
  • 奶油
    40 克
  • 黑糖
    100 克
  • 肉桂粉
    1 茶匙
  • 1 小撮
組裝和烘烤
  • 打散
    1 顆
  • 二砂糖
    1 - 2 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 277.9 kcal / 1162.9 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 8.9 g
Węglowodany 44.6 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Sód 112.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...