
Urządzenia i Akcesoria
紅豆西米粽
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
8 人份
Składniki
-
西谷米150 克
-
冷水225 克
-
蜜紅豆餡200 克
-
糖20 克
-
油1 大匙
-
粽葉 ,需預先準備,詳見要訣18 - 22 片
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
196.4 kcal /
821.8 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
1.9 g
Węglowodany
40.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
5.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

慶端午
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan