義式洋蔥扁平麵包

義式洋蔥扁平麵包

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 塊

Składniki

麵糰
  • 麵粉
    600 克
  • 380 克
  • 橄欖油 另多備一些
    20 克
  • 新鮮酵母
    25 克
  • 1 小撮
  • ½ 茶匙
餡料
  • 洋蔥 切塊(約400 克)
    4 顆
  • 橄欖油
    40 克
  • 40 克
  • 2 茶匙

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 190 kcal / 793 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...