
Urządzenia i Akcesoria
義式洋蔥扁平麵包
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 塊
Składniki
麵糰
-
麵粉600 克
-
水380 克
-
橄欖油 另多備一些20 克
-
新鮮酵母25 克
-
糖1 小撮
-
鹽½ 茶匙
餡料
-
洋蔥 切塊(約400 克)4 顆
-
橄欖油40 克
-
水40 克
-
鹽2 茶匙
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
190 kcal /
793 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

環遊世界異國料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan