
Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille Galette (TM6)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen5 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust10 ½ oz
-
ice cold water3 oz
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)12 oz
-
plum tomatoes whole (see Tip)12 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained8 ½ oz
-
water1 oz
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
428.3 kcal /
1786.3 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
29.6 g
Węglowodany
30.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Sód
310.9 mg