Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille Galette (TM6)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen5 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust10 ½ oz
-
ice cold water3 oz
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)12 oz
-
12 oz Roma tomatoes, wholeplum tomatoes whole (see Tip)12 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained8 ½ oz
-
water1 oz
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
310.9 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Cutter Fermented Onions
72 godz. 30 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Cinnamon Macadamia Nut Milk
10 min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1 godz. 25 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Southwest Quinoa
40 min