Brioche Creamed Corn

Brioche Creamed Corn

4.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • Asiago cheese in pieces
    3 oz
  • brioche bread crust removed, cubed (2 in.)
    3 oz
  • whole nutmeg
    1
  • fresh ginger peeled
    ½ oz
  • yellow onions in pieces
    4 oz
  • unsalted butter cubed, divided
    3 oz
  • fresh sweet corn kernels
    16 oz
  • heavy whipping cream
    8 oz
  • salt to taste
  • extra virgin olive oil to drizzle

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 190 mg
Białko 8 g
Kalorie 1699 kJ / 406 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...