Salada de pepino e aneto com molho de natas azedas

Salada de pepino e aneto com molho de natas azedas

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 doses

Składniki

  • pepinos doces descascados ou não, s/ extremidades (1200 g aprox.)
    6 - 7
  • natas azedas
    300 - 350 g
    300 g iogurte grego
  • sal
    1 ½ - 2 ½ c. chá de
  • aneto, fresco cortado com uma tesoura
    1 ½ ramo de
    6 c. sopa de endro seco
  • vinagre de sidra (opcjonalnie)
    1 ½ c. sopa de
  • açúcar (opcjonalnie)
    1 ½ c. chá de
  • pimenta preta (opcjonalnie)
    1 ½ c. chá de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 809.4 mg
Białko 3.6 g
Kalorie 648.8 kJ / 155.1 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Węglowodany 13.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...