Carpaccio de beterraba - TM6
TM6

Carpaccio de beterraba - TM6

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 300 g beterraba crua pequena s/ casca que caiba no bocal da mandolina Bimby® (ver dica)
  • 250 g curgete cortada em pedaços (5 cm aprox.)
  • 250 g queijo mozarela fresco, escorrido e cortado em pedaços pequenos
  • Azeite q.b. p/ regar
  • Flor de sal q.b. p/ temperar
  • Pimenta preta q.b. p/ temperar
  • Folhas de manjericão picadas, q.b. p/ guarnecer

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
963.9 kJ / 230.4 kcal
Białko
15.8 g
Węglowodany
10.5 g
Tłuszcz
14.4 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Błonnik
2.7 g
Sód
455.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy