Urządzenia i Akcesoria
Ribs Kaldereta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves5
-
red onions quartered30 g
-
oil30 g
-
pork spare ribs cut in pieces (3 cm)800 g
-
tomato sauce400 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
pork liver pâté80 g
-
fish sauce30 g
-
dried bay leaves3
-
water100 g
-
coconut cream200 g
-
carrots cubed (2 cm)100 g
-
potatoes cubed (2 cm)100 g
-
100 g cream cheese, cubed (1 cm)Cheddar cheese grated100 g
-
red peppers cubed (2 cm)100 g
-
green peppers cubed (2 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
990.9 mg
Białko
29.3 g
Kalorie
2646.7 kJ /
632.6 kcal
Tłuszcz
50.7 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
21.1 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Humba
Brak ocen
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45 min
Mapo tofu
30 min
Hakka Yong Tau Foo Soup
1 godz. 20 min
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Brak ocen
Traditional Fried Rice
20 min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 godz.
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Old fashioned apple mocktail
1 godz. 5 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 godz. 20 min
Passion fruit mojito mocktail
15 min
Mango sago pudding
35 min