Urządzenia i Akcesoria
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil to grease
-
orange peel no white pith1 piece
-
monkfruit sweetener30 g
-
cream cheese250 g
-
ricotta200 g
-
freshly squeezed orange juice60 g
-
eggs2
-
sponge fingers (approx. 3 biscuits)50 g
-
passionfruit to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
115.8 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
571.7 kJ /
136.7 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
I love U fruit and seed bars
35 min
Versatile smooth soup
45 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz. 30 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 min
Jaffa muffin
40 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Vegan fruity dream (TM6)
5 min