Urządzenia i Akcesoria
Twice-baked Fruit Toasts
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
30 slices
Składniki
-
unsalted butter for greasing
-
blanched hazelnuts90 g
-
wholemeal flour120 g
-
plain flour120 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
buttermilk450 g
-
dark brown sugar60 g
-
honey75 g
-
pumpkin seeds65 g
-
medjool dates pitted, thinly sliced75 g
-
raisins50 g
-
dried sour cherries (opcjonalnie)45 g
-
orange finely grated zest only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
2.9 g
Kalorie
408 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cinnamon Stars (German)
1 godz. 30 min
Chocolate Beetroot Cake
2 godz. 20 min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2 godz. 5 min
Mocha Cake
2 godz. 5 min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1 godz. 45 min
Cinnamon and Date Twists
50 min
Plant Candy Bar Bites
1 godz. 50 min
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2 godz. 10 min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min