
Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Summer Rolls
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
rice vermicelli70 g
-
water500 g
-
vegetable oil1 tsp
-
carrot80 g
-
red pepper cut in 2 wedges80 g
-
red radishes50 g
-
red cabbage thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder100 g
Chilli Sauce
-
water90 g
-
Korean chilli paste (gochujang)30 g
-
soy sauce90 g
-
caster sugar30 g
Finalisation
-
spring roll rice paper (Ø 22 cm)8 sheets
-
water, warm for softening rice paper
-
green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)8
-
fresh beansprouts50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped8 sprigs
-
fresh mint leaves only, roughly chopped8 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
229 kcal /
957 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
1700 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef Satay with Rainbow Noodles
1 godz. 30 min
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1 godz.
Courtesan au Chocolat
3 godz. 15 min
Oat and Pomegranate Overnight Oats
12 godz.
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Fresh Prawn Spring Rolls
1 godz.
Sweet Black Sticky Rice
13 godz.
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30 min
Beetroot Gravadlax
48 godz. 20 min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 godz. 30 min
Miso salmon broth
40 min