Urządzenia i Akcesoria
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
100 g
Składniki
-
fresh jalapeño chilli halved1
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (1 cm)2 stalks
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
brown sugar10 g
-
fish sauce10 g
-
mirin15 g
-
olive oil15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
796.8 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
1151.7 kJ /
275.3 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
30.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
9h
Vegetarian Curry
40min
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1h 40min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
1h 20min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Tomato Chutney
20min
Chilli Lime Sauce
5min
Red Thai Curry Paste
25min
Coconut Rice (Pittu)
3h
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Tikka paste
1h
Green Curry Chicken
55min