Urządzenia i Akcesoria
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
100 g
Składniki
-
fresh jalapeño chilli halved1
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (1 cm)2 stalks
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
brown sugar10 g
-
fish sauce10 g
-
mirin15 g
-
olive oil15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
796.8 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
1151.7 kJ /
275.3 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
30.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pesto with Rocket and Chilli
10 min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
1 godz. 20 min
Green Smoothie
10 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40 min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45 min
Driver
10 min
Teriyaki Marinade
15 min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4 godz.
Char Siu Marinade
10 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min