Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)

Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)

3.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 doses

Składniki

  • carne de vaca s/ osso cortada em pedaços
    650 g
  • água
    1400 g
  • sal grosso
    15 g
  • folha de louro
    1
  • salsa
    2 pés de
  • cenoura
    50 g
  • cebola
    50 g
  • aipo
    10 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 223.2 kcal / 933.6 kJ
Białko 35.5 g
Tłuszcz 7.9 g
Węglowodany 2.9 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 1608.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...