Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g carne de vaca s/ osso cortada em pedaços
- 1400 g água
- 15 g sal grosso
- 1 folha de louro
- 2 pés de salsa
- 50 g cenoura
- 50 g cebola
- 10 g aipo
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 933.6 kJ / 223.2 kcal
- Białko
- 35.5 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 1608.4 mg
Alternatywne przepisy
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1h
Asas de frango com molho de amendoim e arroz
50 min
Palitos de queijo e sementes de abóbora
Brak ocen
Salada boost de colagénio
Brak ocen
Noodles salteados coreanos (Japchae) - TM5
Brak ocen
Salada japonesa de caranguejo fingido (salada kani) - TM5
15 min
Perca com crosta de café
Brak ocen
Arroz no forno com maçã ralada - TM6
50 min
Momo
2h
Chocos com tinta
Brak ocen
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
1h
Wraps com legumes salteados e molho de ervas - TM5
45 min