Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g carne de vaca s/ osso cortada em pedaços
- 1400 g água
- 15 g sal grosso
- 1 folha de louro
- 2 pés de salsa
- 50 g cenoura
- 50 g cebola
- 10 g aipo
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 933.6 kJ / 223.2 kcal
- Białko
- 35.5 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 1608.4 mg
Alternatywne przepisy
Rojões com migas de espargos
2h 40min
Cestos de batata com ovos e bacon
40 min
Sopa proteica de lentilhas e feijão-preto
40 min
Caldo de galinha rico em colagénio
12 Std. 10 Min
Manteiga de coco
5 menit
Muffins proteicos de baunilha a vapor
40 min
"Arroz" de couve-flor com vegetais e molho de amendoim
40 min
Pão de leite com crumble de pera e noz -TM6
55 Min
Caldo de carne líquido
3h 50min
Abacate com ovo de codorniz e tomate esmagado com abacate
30 min
Puré de batata (Modo descascar)
35 min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35 min